Všestranná mašlička ako symbol daru

Kategórie
 
 
 
 
 

Všestranná mašlička ako symbol daru

Možno ste si viacerí z vás všimli, že v našom logu je v písmenku D ukrytá mašlička. Avšak možno len niektorí z vás vytušili jej skrytý význam. Jej umiestnenie v logu nie je totiž žiadna náhoda. Naša grafička využila mašličku ako symbol daru a o dare je celý príbeh za značkou DONEE the Label. U nás v DONEE vnímame ženu, ktorá čaká bábätko, ako obdarovanú ženu. A preto DONEE, pretože v preklade znamená „obdarovaná“ :)
 

Rozhodli sme sa preto, že v kolekcii jar/leto 2018 pripravíme niečo aj pre tie z vás, ktoré nás sledujete, ale práve nečakáte bábätko a tak je naša ponuka pre vás neaktuálna. Niečo, čo by reprezentovalo našu značku. A tak sa zrodila naša DONEE mašlička, ktorá je už neoddeliteľným kúskom môjho aj Jankinho šatníka. Nejedná sa o klasickú brošňu, ktorá je zhodou okolností teraz veľmi trendy. Ide o všestranný doplnok ideálny na leto, ktorý môžete využiť skutočne na veľa spôsobov. Niekoľko z nich sme pre Teba nafotili, nechaj sa inšpirovať.

Prvým zo spôsobov, ktorý som si úplne zamilovala je použiť mašličku ako ozdobu do vlasov. Dodá im eleganciu, šmrnc a hodí sa takmer ku každému outfitu. Keďže na zadnej strane sú umiestnené dve možnosti pripínania mašličky, do vlasov môžeš použiť formu klipu.

DONEE mašlička posunie na úplne iný level aj obyčajné biele tričko. Každý jeden kúsok vytvárame pre Teba ručne a štandardne vyberáme rôznofarebné kryštáliky. Ak však vieš, že by Ti do šatníka zapasovala práve v nejakých konkrétnych farbách, neváhaj nám napísať Tvoju predstavu a vyrobíme ju podľa Tvojich farebných požiadaviek.

Ďalšou alternatívou je ozdobiť ňou sako, rifľovú bundu alebo akýkoľvek kabátik. Žiadna z mašličiek v našej ponuke nie je rovnaká - každá je jedinečná. Dlho sme testovali a hľadali tie najkvalitnejšie komponenty na výrobu mašličiek, aby kryštály nepôsobili lacno alebo nestrácali časom na svojom lesku. Rozhodli sme sa preto staviť na kvalitu a na našich DONEE mašličkách nájdeš komponenty od českého výrobcu skla s dlhoročnou tradíciou PRECIOSA, ktorých sme paradoxne objavili až na veľtrhu látok a galantérie v Paríži. 

Ak práve nemáš mašličku vo vlasoch alebo na oblečení, môžeš si ňou ozdobiť aj tašku, ruksak alebo kabelku.
DONEE mašlička bude zároveň súčasťou jedného modelu šiat v našej letnej kolekcii, nechaj sa prekvapiť, ktoré to budú. Od dnes si môžeš v našom obchodíku kúpiť DONEE mašličku aj samostatne a odekorovať ňou podľa Tvojho vkusu svôj letný outfit. Okrem verzie s čiernou taftovou stuhou si môžeš v naše ponuke vybrať aj denimovú verziu.

Miška 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia